Gene Keys

In 1987 werd op het eiland ‘Ibiza’ de basis gelegd voor het Human Design Systeem.

De Gene Keys hebben veel te danken aan het  Human  Design  System, dat tussen 1987 en 2012 door Ra Uru Hu werd overgedragen. Richard Rudd was een senior leraar  Human  Design  die het systeem naar het VK bracht en een school oprichtte die veel studenten opleidde.”

Het Human Design Systeem en de Gene Keys wijsheid worden steeds meer geïntegreerd om de innerlijke reis te maken op zoek naar het authentieke zelf.

De Gene Keys

“Als ik in één zin zou moeten beschrijven wat de Gene Keys zijn, zou ik zeggen dat het een universele taal is die uit 64 genetische archetypen bestaat. Als ik zou moeten zeggen wat de Gene Keys met je doen, dan zou ik zeggen dat je door het lezen van dit boek een compleet nieuwe visie op jezelf kan krijgen en je leven kan herscheppen op een niveau dat slechts begrensd wordt door je eigen verbeelding.

Dit betekent dat je iets heel belangrijks moet begrijpen voordat je het levende dharma-veld van de gene keys betreedt: omdat de gene keys een transmissie vertegenwoordigen die voorbij woorden gaat, zullen zij hun geheimen niet prijsgeven aan een inhalige intellectuele mind. Hoe meer je er met je mind achteraan jaagt, hoe gefrustreerder je kunt raken. Als archetypen zijn de gene keys gemaakt om erop te contempleren en contemplatie vereist ontspanning en geduld. Van de oude mystieke kunsten en paden is contemplatie een van de belangrijkste en tegelijkertijd het minst begrepen.”  (Uit de inleiding van The Gene Keys – ambracing your higher purpose)