Human Design

Waarom Menselijk Ontwerp?

“Stel je voor dat je een ‘gebruikershandleiding’ voor je leven krijgt.”

“Hoe zou deze gebruikershandleiding u helpen? De handleiding helpt u bij het navigeren door het leven, perfect afgestemd op wie u bent. Door uw talenten, vaardigheden en potentieel in detail te beschrijven, krijgt u een kaart waarmee u deze kunt verwezenlijken. Het zou u helpen begrijpen hoe u bent ontworpen om met de wereld om te gaan en u laten zien waar u vatbaar bent voor de invloed en conditionering van uw omgeving. De handleiding onthult hoe uw innerlijke geleidingssysteem werkt en biedt u praktische technieken voor het nemen van beslissingen die uw levenservaring aanzienlijk kunnen verbeteren.

Je hebt het aangeboren vermogen om keuzes te maken die in lijn zijn met je authentieke aard en gebaseerd zijn op je persoonlijke autoriteit; deze kennis zal je in staat stellen om op jouw unieke manier een vervullend leven te leiden.

Human Design biedt een kaart van uw unieke genetische ontwerp, met gedetailleerde informatie over zowel bewuste als onbewuste aspecten van uzelf. Met behulp van eenvoudige hulpmiddelen begeleidt het je bij het ontdekken van je eigen waarheid. Als je last hebt van een gebrek aan zelfliefde of duidelijkheid over je doel en de richting van je leven, kan dit systeem helpen.

Als je als volwassene bij Human Design komt, heeft het de potentie om je aangeboren wijsheid en kracht te laten ontwaken. Je proces van ontwaken voor je ware zelf vereist twee dingen: onderwijs en experimenteren. Voor een volwassene kan de weg terug naar het leven zoals jijzelf een uitdaging zijn: het overwinnen van levenslange gewoonten en de kracht van conditionering vergt toewijding, moed en vastberadenheid.

U moet met uw ontwerp experimenteren en ontdekken wat goed voor u is. Te zijn wat je niet bent – ​​de conditionering te leven – leidt tot ongemak als je voortdurend geconfronteerd wordt met energieën waar je genetisch niet toe toegerust bent. Human Design is een hulpmiddel dat u kan helpen begrijpen hoe uw lichaam en geest goed moeten functioneren, en hoe u zich kunt afstemmen op anderen die uw proces kunnen ondersteunen.

De beloning die voortkomt uit het uitleven van je authentieke aard is de tijd waard die je besteedt aan het leren over je ontwerp en de energie die je besteedt aan het inzetten van je proces. De inzichten die u krijgt door uw diagram te begrijpen, bieden een compleet nieuw perspectief op uzelf en uw interactie met anderen. Bovendien helpen de inzichten die je verkrijgt je te beschermen tegen het slachtoffer worden van conditionering en de innerlijke onrust die door de geest wordt veroorzaakt.

Leren hoe u kunt handelen in overeenstemming met uw individuele behoeften en het maken van correcte keuzes leidt tot een betere gezondheid en welzijn, betere relaties en voldoening in uw professionele leven. Dit vermindert of elimineert zelfs de angsten en stress die deel uitmaken van het dagelijks leven.

Experimenteren met Human Design heeft veel voordelen. ‘Ontdek uw ontwerp’, we concentreren ons op persoonlijke ontwikkeling en hoe u de juiste beslissingen kunt nemen en uiteindelijk uw leven kunt transformeren.”

Vraag je GRATIS Human Design Chart aan!