Cursussen

Leren van de Gene Keys

De online Gene Keys programma┬┤s stellen je in staat om de wijsheid van de Gene Keys aan te passen aan je eigen leerstijl. De cursussen zijn inspirerend, elegant en eenvoudig te volgen, met praktische begeleiding, webinars, audio’s, maar ook teksten en downloads voor offline studie.

Geworteld in oude wijsheid en het aanbieden van een zacht, makkelijk te volgen pad van contemplatie, zijn de Gene Keys een oase van rust in een gehaaste wereld. Hier vind je een reis van zelfonderzoek die je uitdaagt, bevraagd en verheldert over wie je bent en waarom je bent.


The Activation Sequence

Ontdek jouw Genialiteit

Dit programma is de meest populaire zelfstudie cursus en biedt de perfecte introductie tot het begrijpen van jouw Gene Keys profiel.

Hier leer je hoe je jouw 4 primaire gaven kunt ontwaken, de hoekstenen van jouw specifieke genialiteit in het leven.

Het pad door je activeringsreeks is een eenvoudige, zelflerende reis die tot leven komt in je leven terwijl je hem bewandelt. Transformeer je uitdagingen. Activeer je gaven. Ontketen je genialiteit in de wereld.


The Venus Sequence

Open je Hart

Een van de diepste innerlijke reizen die je waarschijnlijk ooit zult maken, dit programma leidt ons zachtjes naar enkele van de onbewuste patronen die we allemaal diep in ons DNA meedragen, en leert ons te vertrouwen op onze zelfliefde en te leven met een blijvend open hart.

De reis door je venusreeks is een eenvoudige zelflerende reis die tot leven komt in je leven als je de vele inzichten leert toe te passen. Het geeft je een nieuwe visie op wat er mogelijk is in je relaties en heeft een diepgaande en blijvende impact op je leven.

De Gene Keys zijn een uitnodiging om een nieuwe reis in je leven te beginnen. Ze zijn een reis van belichaming om de enorme wijsheid en liefde te ontsluiten die in je DNA ligt te slapen.


The Pearl Sequence

Welvaart ontsluiten met de Gene Keys

De parelreeks, die ons een nieuw alternatief biedt voor het najagen van succes in ons uiterlijke leven, onthult de onderliggende eenvoud van hoe je werkelijk voorspoed kunt hebben in je leven.

In dit inspirerende zelfstudieprogramma leer je hoe je je parelreeks kunt decoderen en een nieuwe stroom van voorspoed om je heen kunt vrijmaken. Deze verandering komt tot stand wanneer je de aangeboren luciditeit van je natuurlijke wijsheid aanwendt en begint toe te passen op alle gebieden van je leven.

De Pearl Sequence snijdt door al onze zorgen over niet genoeg hebben, en geeft ons een nieuwere, eenvoudigere visie op ons leven waarin geld zelf een middel tot persoonlijke transformatie wordt.