Hexagram 55

“De Droom van de Libelle”

Eens, lang geleden, danste een kleine libelle in de zonnestralen haar vleugels als regenbogen in de lucht. Haar droom was eenvoudig maar krachtig: zweven in vrijheid tussen bloemen en de wereld ontdekken. Met elke zucht van de wind voelde ze de belofte van avontuur.

Op een dag ontmoette ze een wijze vlinder die haar vertelde over de betekenis van haar vleugels. “Jouw vleugels zijn niet alleen om te vliegen in vrijheid, maar ook om de kleuren van de wereld te verzamelen en te verspreiden,” fluisterde de vlinder. Geïnspireerd begon de libelle aan haar reis, op elke bloem die ze aanraakte, liet ze een schitterende gloed achter.

Terwijl ze door velden en bossen vloog, ontdekte de libelle niet alleen de prachtige diversiteit van de natuur, maar ook de kracht van haar eigen unieke bijdrage. Haar vleugels werden een symbool van hoop en vreugde, een herinnering dat zelfs de kleinste wezens een groot verschil kunnen maken.

De Libelle deelde haar stralende energie met andere wezens, en al snel begonnen bloemen en bomen te bloeien waar ze voorbijging. Haar droom groeide uit tot een betoverende realiteit, waar de wereld werd overspoeld met de magie van haar vleugels.

En zo zweefde de libelle in vrijheid verder, haar droom niet alleen voor zichzelf, maar als een geschenk aan de hele wereld. Want in de eenvoud van haar droom ontdekte ze de kracht om de wereld te veranderen, en dat is wat ze deed, elke dag, met haar kleurrijke dans door de lucht.

Namasté

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Hexagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *